Στην αιγιοπελαγίτικη Σκόπελο η γιαγιά Ευθαλία έμαθε από πολύ μικρή να αξιοποιεί τα ευεργετικά βότανα του νησιού και να τα εντάσσει στην καθημερινότητά της. Οι δικές της μοναδικές συνταγές για υπέροχα σαπούνια και κηραλοιφή που έκαναν το σπίτι να μοσχοβολά φρεσκάδα και το δέρμα της να λάμπει από υγεία, έδωσαν στην εγγονή Ευθαλία την έμπνευση να ιδρύσει την Euthalia Natural Cosmetic Values.
Η σειρά ελληνικών φυσικών καλλυντικών Euthalia απευθύνεται στον συνειδητοποιημένο καταναλωτή: υιοθετώντας ολιστική προσέγγιση, παντρεύει τη γνώση για τις ιδιότητες των φυσικών υλικών με την τελευταία λέξη της κοσμετολογίας. Με βασικό συστατικό το πολύτιμο βιολογικό ελαιόλαδο, πλαισιωμένο από τα γνωστά για την αντιοξειδωτική τους δράση άγριο τριαντάφυλλο και κίστο, 100% φυσικά και με ενισχυμένη αποτελεσματικότητα, έχουν πάρει τιμής ένεκεν το όνομα της γυναίκας που τα ενέπνευσε, επαληθεύοντας την υπόσχεση για ευ-θαλία και ευ-δοκιμία της επιδερμίδας στην οποία προσφέρουν τροφή, υγεία και λάμψη.
Παράλληλα, στην καρδιά τους κρύβουν τον γοητευτικό απόηχο της Σκοπέλου και της Γιαγιάς Ευθαλίας και αποτιμούν φόρο τιμής στη αιώνια δύναμη της Φύσης και στις παραδοσιακές αξίες και αρετές του ελληνικού πολιτισμού.

Η εταιρεία Euthalia Natural Cosmetic Values ιδρύθηκε το 2012 με απόλυτο σεβασμό στη φύση, χωρίς χημικά και συνθετικά στοιχεία, με όπλο την πλούσια ελληνική χλωρίδα και με προσήλωση στη μελέτη της αρχαίας ελληνικής ιατρικής, τα καλλυντικά Εuthalia δημιουργήθηκαν για το σύγχρονο άνθρωπο της πόλης, προσφέροντας στην επιδερμίδα του λάμψη και υγεία.
Βασικός πρωταγωνιστής το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο συνδυασμένο με αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, δημιουργώντας ευεργετικές συνθέσεις για το σώμα και την ψυχή.
Δημιουργήσαμε μια σειρά 100% φυσικών καλλυντικών αξιοποιώντας τα δώρα της ελληνικής φύσης. Κύριο συστατικό μας το βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο και τα ευεργετικά βότανα της Ελληνικής χλωρίδας για να τα προσφέρουμε στον ευαισθητοποιημένο καταναλωτή της πόλης.

Όραμά μας είναι να προσφέρουμε στο σύγχρονο άνθρωπο τη δυνατότητα να ανακαλύψει με τις αισθήσεις του την αληθινή – αιώνια φύση, μέσα από αγνές, Φυσικές (Natural) και βιοενεργές συνταγές Καλλυντικών (Cosmetic) που στηρίζονται στις παραδοσιακές Αξίες (Values) και αρετές με τις οποίες μεγαλώσαμε στην Ελλάδα.

afoodboutiquelogo

To site Euthalia, όπως και η πώληση λιανικής και διανομή των προϊόντων Euthalia / Barbauts, βρίσκονται υπό τη διαχείρηση του A Food Boutique. Το A Food Boutirque, με έδρα στη Γλώσσα, Σκοπέλου, 37003 είναι το κενρικό κατάστημα των προϊόντων Euthalia / Barbatus και νόμιμος και αποκλειστικό αντιπρόσωπος αυτών.
Wise Greece
Η εταιρεία Euthalia συνεργάζεται από το 2015 με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Wise Greece» προμηθεύοντας τα καλλυντικά μας σε επιλεγμένα καταστήματα. Τα χρήματα που μαζεύονται από τη μεταπώληση των προϊόντων βοηθούν την οργάνωση της Wise Greece να επιτελέσει με τη σειρά της ένα σημαντικό κοινωνικό έργο και να προσφέρει τρόφιμα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Περισσότερα για την κίνηση της Wise Greece και πώς μπορείτε να γίνετε μέλος μπορείτε να μάθετε στο www.wisegreece.com

Συμπληρώστε εδώ το email σας για να λαμβάνετε νέα, προσφορές και ενημερώσεις σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Euthalia.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή κάνοντας click εδώ