01/07/2019

Ο οίκος φυσικών καλλυντικών Euthalia Natural Cosmetic Values ανακοικώνει τη συνεργασία του με τον ξενοδοχειακό όμιλο Spyrou Skopelos Experience. H αγάπη για την αιγιοπελαγίτικη Σκόπελο αποτελεί κινητήριος δύναμη και για τα δύο brands που παρουσίασαν τα νέα πρωτοποριακά signature treatments τα οποία είναι πλέον διαθέσιμα στο spa του ξενοδοχείου Skopelos Hotel & Spa. Πρωταγωνιστές στις μοναδικές χαλαρωτικές θεραπείες, τα 100% φυσικά καλλυντικά Euthalia, τα οποία αξιοποιούν τα ευεργετικά βότανα του νησιού.

Τα νέα αναζωγονητικά signature treatments απευθύντονται σε όλους εκείνους που αναζητούν μια ολιστική ευεξία: με τη Skopelos Natural Facial Detox Therapy by Euthalia προσφέρεται μία περιποίηση προσώπου βασισμένη στο πολύτιμο βιολογικό ελαιόλαδο, το άγριο τριαντάφυλλο και τον κίστο. Oι φυσικές βιοενεργές φόρμουλες με ελιά, κίστο, ροδόνερο προσφέρουν στο δέρμα τόνωση και λάμψη, έτσι ώστε η επιδερμίδα να παραμείνει νεανική και ελαστική. Την ίδια στιγμή το Skopelos Massage with After-Sun Relief by Euthalia προτείνεται για το σώμα καθώς ένα χαλαρωτικό μασάζ με dry oil συνδυάζεται με την ανακούφιση του δέρματος μετά την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο.

«Νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή να βλέπω τα προϊόντα Euthalia να πρωταγωνιστούν σε ένα από τα μαγευτικότερα καταφύγια που εξασφαλίζει σε όποιον το επισκέπτεται αποτελεσματικές θεραπείες ομορφιάς και ευεξίας. Και όλα αυτά σε ένα μέρος που ενέπνευσε, εμπνέει και θα συνεχίσει να εμπνέει την εταιρία μας» δήλώσε η κυρία Ευθαλία Σταματάκη, ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Euthalia Natural Cosmetic Values. «Είναι ιδαίτερα τιμητική η πρόσκληση συνεργασίας που δεχτήκαμε από τον όμιλο Σπύρου με τον οποίο μοιραζόμαστε την ίδια ζωηρή αποστολή: να κάνουμε την Σκόπελο πόλο έλξης και σημείο αναφοράς πολύ περισσότερους επισκέπτες και να διαδώσουμε το πάντα επίκαιρο μήνυμα για αυθεντική φυσική ομορφιά από το λίκνο της, το πανέμορφο αυτό νησί μας μας» πρόσθεσε η κ. Σταματάκη.

«Συνιστά μια εξαιρετικής σημασίας συνεργασία η σύμπραξη του spa του ξενοδοχείου μας με τη σειρά καλλυντικών Euthalia, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τις γοητευτικές παραδόσεις και τη μοναδική φύση της Σκοπέλου» δήλωσε ο κ. Γιώργος Μιχάλης, Γενικός Διευθυντής του ομίλου Spyrou Skopelos Experience. «Η κυρία Ευθαλία Σταματάκη αποτελεί μιαν εξαίρετη πρέσβειρα της Σκοπέλου και τα προϊόντα της δεν θα μπορούσαν να λείψουν από το ξενοδοχείο μας, καθώς είμαστε ταγμένοι εις το να αναδείξουμε ό,τι πιο αξιόλογο διαθέτει η Σκόπελος. Οι θεραπείες και τα προϊόντα της Euthalia στο spa μας αποτελούν εμπειρίες ευεξίας υψηλού επιπέδου που αξίζουν να δοκιμάσουν όσοι θα επισκεφτούν τη Σκόπελο το φετινό καλοκαίρι.»

Η εταιρεία Euthalia Natural Cosmetic Values ιδρύθηκε από την Ευθαλία Σταματάκη το 2012. Στην αιγιοπελαγίτικη Σκόπελο η γιαγιά Ευθαλία έμαθε από πολύ μικρή να αξιοποιεί τα ευεργετικά βότανα του νησιού και να τα εντάσσει στην καθημερινότητά της. Οι δικές της μοναδικές συνταγές για υπέροχα σαπούνια και κηραλοιφή που έκαναν το σπίτι να μοσχοβολά φρεσκάδα και το δέρμα της να λάμπει από υγεία, έδωσαν στην εγγονή Ευθαλία την έμπνευση να ιδρύσει την Euthalia Natural Cosmetic Values. Η εταιρία προσφέρει καλλυντικά με απόλυτο σεβασμό στη φύση, χωρίς χημικά και συνθετικά στοιχεία, με όπλο την πλούσια ελληνική χλωρίδα και με προσήλωση στη μελέτη της αρχαίας ελληνικής ιατρικής. Με βασικό συστατικό το πολύτιμο βιολογικό ελαιόλαδο, πλαισιωμένο από τα γνωστά για την αντιοξειδωτική τους δράση άγριο τριαντάφυλλο και κίστο, 100% φυσικά και με ενισχυμένη αποτελεσματικότητα, έχουν πάρει τιμής ένεκεν το όνομα της γυναίκας που τα ενέπνευσε, επαληθεύοντας την υπόσχεση για ευ-θαλία και ευ-δοκιμία της επιδερμίδας στην οποία προσφέρουν τροφή, υγεία και λάμψη. Παράλληλα, στην καρδιά τους κρύβουν τον γοητευτικό απόηχο της Σκοπέλου και της Γιαγιάς Ευθαλίας και αποτιμούν φόρο τιμής στη αιώνια δύναμη της Φύσης και στις παραδοσιακές αξίες και αρετές του ελληνικού πολιτισμού.

Έχοντας συμπληρώσει 40 χρόνια λειτουργίας, η Spyrou Skopelos Experience αποτελεί το μεγαλύτερο ξενοδοχειακό και τουριστικό όμιλο της Σκοπέλου καθώς διαθέτει πέντε ξενοδοχειακές μονάδες, spa και εστιατόρια στο νησί. Ο όμιλος ανήκει στην οικογένεια Σπύρου, η οποία μέσω τη Spyrou Group of Companies δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο του τουρισμού και του εμπορίου. Το ξενοδοχείο πέντε αστέρων Skopelos Holidays Hotel & Spa βρίσκεται στη Χώρα της Σκοπέλου και αποτελεί τμήμα της Spyrou Skopelos Experience. Διαθέτει 45 δωμάτια, designer suites και bungalows με ιδιωτική πισίνα, στο δε Emerald Spa προσφέρονται οι νέες θεραπείες της Euthalia.

FacebookTwitterShare