Γράφει η miss Margaret Cruzemark, για το miss Margaret blog
Δεν ξέρω αν το beauty review από μια fashion blogger είναι τόσο «επί τούτου» γιατί η συγκεκριμένη fashion blogger είναι τόσο πωρωμένη με την μόδα που γράφει μαξιμαλισμούς και σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Αλλά για την εταιρία Euthalia Physis θα γράψει ακριβώς (ναι, ακριβώς) τις εντυπώσεις της από την δοκιμή 2 προϊόντων αντιγήρανσης – ενυδάτωσης.
Ας κάνουμε πρώτα τις γενικές συστάσεις : η Euthalia ιδρύθηκε το 2012 με απόλυτο σεβασμό στη φύση, χωρίς χημικά και συνθετικά στοιχεία, με όπλο την πλούσια ελληνική χλωρίδα και με προσήλωση στη μελέτη της αρχαίας ελληνικής ιατρικής. Βασικός πρωταγωνιστής το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο συνδυασμένο με αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών. Πάμε τώρα στο δια ταύτα, δηλαδή, στα δύο προϊόντα που δοκίμασα και θα σας πω τις εντυπώσεις μου :
Euthalia cold cream : αν είσαστε στην δική μου ηλικία (έχετε περάσει δηλαδή τα δεύτερα – αντα) αυτή η κρέμα θα σας γίνει απαραίτητη, χωρίς να υπερβάλλω καθόλου. Επειδή γενικά με το beauty δεν το έχω, αγοράζω διάφορες κρέμες και φυσικά τις «τεστάρω» (που αλλού?) στο πρόσωπό μου. Το τελευταίο διάστημα δείχνω μια προτίμηση σε εταιρίες που έχουν ως βάση τα φυτικά προϊόντα. Η cold cream της Euthalia είναι η πλούσια ενυδατική κρέμα που έχει ανάγκη το δέρμα σου κάθε μέρα, χωρίς όμως να κάθεται «βαριά» πάνω του,  αφήνοντας την εντύπωση της άμεσης δράσης. Την φόρεσα το πρωί, αφού καθάρισα το πρόσωπό μου και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις λόγω της πλούσιας ενυδάτωσης αλλά και της ελαστικότητας που αποκτά άμεσα το δέρμα.
NATURAL-CISTUS-COLD-CREAM-FACIAL
Euthalia facial serum : στην ίδια λογική και το serum της Euthalia. Ο ορός που φοριέται βράδυ, στην θέση της κρέμας νυκτός, και έχει σαν βάση του το οργανικό ελαιόλαδο, έχει παχύρρευστη υφή και ενδεικνύεται για επιδερμίδες με εμφανή σημάδια φωτογήρανσης.
Και τα δύο προϊόντα έχουν σαν συστατικό τον κίστο. Ο κίστος ανήκει στην κατηγορία των φυτών με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες από οποιοδήποτε φυτό στην Ευρώπη. Επίσης λόγω του υψηλού επιπέδου σε Βιταμίνη Ρ έχει έντονη αντιοξειδωτική δράση και προστατεύει τα κύτταρα από οξειδωτικές βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες. Συμβάλλει στην ελαστικότητα και την νεανική εμφάνιση του δέρματος, προάγει την επούλωση και μπορεί να προστατέψει από τη βλαπτική δράση της ηλιακής ακτινοβολίας.
NATURAL-CISTUS-FACIAL-SERUM
Αν θέλετε λοιπόν να δείχνει το προσωπάκι σας πιο φωτεινό, πιο φρέσκο, «πιο» από όλα τα καλά, μην συνεχίζετε πειραματισμούς σαν κι εμένα και χάνετε χρόνο. Γιατί σε θέματα προσωπικής ομορφιάς, η φύση έχει τον πρώτο λόγο.
Καλή εβδομάδα, Marg.
FacebookTwitterShare