top of page

Euthalia's

Public·101 members

(ОНЛИНЕ<<) Црвена звезда Манчестер Сити utakmice 13/12/2023

пре 10 сати — Fudbaler Crvene zvezde Uroš Spajić i trener srpskog šampiona Barak Bahar završili su obraćanje medijima pred meč protiv Mančester sitija. 16:44 ...

"LAK IZAZOV": Otkriveno kakvu koreografiju "delije" spremaju "LAK IZAZOV": Otkriveno kakvu koreografiju "delije" spremaju za utakmicu Crvena zvezda - Mančester siti u Ligi šampiona. Novosti online. 10. 12. 2023. u 21: ... Црвена звезда Манчестер Сити uživo 13 децембар 2023 пре 2 сата — Uživo, prenos, Mančester siti - Crvena zvezda - Media Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Mančester sitija u utakmici 1. kola grupe G Lige ... Liga šampiona je nešto posebno. Meni je krivo da sam bio u tunelu iz kojeg nisam vidio svjetlo. Ne mogu da krivim nikog za to. Međutim, nisam odustajao, još nisam na 100 odsto, ali se vraćam. Na nekom sam nivou koji je meni zadovoljavajući. Nadam se da će sve biti ok. Povreda je iza mene, mogu da doprinesem, trudiću se da to i radim. Karata za Siti još ima: Zvezda objavila važne informacije пре 13 сати — utakmice između Crvene zvezde i Mančester sitija zavisiti od raspoloživosti karata. Takođe, svi navijači karte mogu obezbediti ONLAJN putem ... 16:39O Sitiju! "Imali smo velika očekivanja od grupne faze, igrali smo dobro dosta utakmica. Rezultati su izostali i ostali smo razočarani. Želimo da završimo grupnu fazu u dobrom raspoloženju. to ćemo pokušati da uradimo sutra", rekao je Bahar i osvrnuo se na rivala:"Znamo da Mančester siti dolazi oslabljen, ali i dalje imaju najbolje igrače na svijetu. Pokušaćemo da odigramo našu utakmicu i da probamo da je dobijemo. Звезда Манчестер Сити utakmice uživo 13/12/2023 пре 8 сати пре 40 минута — Prenos može odstupati u kvalitetu. Naslov: Crvena Zvezda U-19 - Manchester City U-19 Takmičenje: UEFA Youth League Sport:Fudbal Datum i vreme ... Kao što ne mogu da kažem kako će oni igrati", rekao je Bahar i nastavio: "Osjećam da smo sada defanzivno bolji tim. Potrebno je da se dobro branimo, moramo to da radimo svi zajedno. " 16:40O navijačima! "Ne moram da očekujem mnogo od naših navijača. Oni stalno dolaze, navijaju najbolje što mogu. Osjećamo se kao kod kuće i na gostovanjima u Ligi šampiona. Znam da će i sutra biti pun stadion", rekao je Bahar. U susret protivniku - Mančester Siti - FK Crvena zvezda пре 10 сати — utakmice gde smo kao domaćini odigrali bez poraza u prvenstvu. U Crvena zvezda zvanični portal. Sva prava zadržana. Powered by NewTec ... ЦРВЕНА ЗВЕЗДА У ЛИГИ ШАМПИОНА СА МАНЧЕСТЕР Црвена звезда је добила противнике на жребу за Лигу шампиона за сезону 2023/2024. Српски шампион ће играти у групи Г и ривали ће јој бити Манчестер Сити, ... Do sada je bila tradicija da ko god je na konferenciji bude i u timu. Šef odlučuje, ali nadam se da ovo znači da ću igrati. Svi dobro poznajemo igrače Mančester sitija, nema tu posebne pripreme. " 16:41Formacija! "Pripremićemo se za tešku utakmicu, ali ne mogu vam reći u kojoj ćemo formaciji igrati. KRAJ: Mančester Siti - Crvena zvezda 3:1 - Mozzart Sport 19. 9. 2023. — Kraj utakmice na Etihadu, pobeda Mančester sitija 3:1. Icon. 22:53. Olajinka. 94. minut: Držao je Olajinka loptu na polovini Sitija, čekao je ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page