δοκιμάζει και γράφει η Μαίρη, FairyMakeUpTales

Για σήμερα σας έχω ένα καινοτόμο, διαφορετικό προϊόν για τα μάτια! Προέρχεται από μία νέα ελληνική εταιρεία με άκρως φυτικά καλλυντικά! Το όνομα της είναι Euthalia, και διαθέτει καλλυντικά με βάση το βιολογικό ελαιόλαδο που κατά τους αιώνες έχει αποτελέσει τη βάση για έναν ισορροπημένο, υγιή και ολιστικό τρόπο ζωής.
eye_Serum_fairymakeuptales
Στο προϊόν μας τώρα! Φαντάσου ένα λαδάκι που προορίζεται για τα μάτια, τα ενυδατώνει, τα φροντίζει, τα ξεκουράζει και παράλληλα αφαιρεί και το μακιγιάζ από αυτά! Μαγικό?
Μιλάω για τον 100% Φυσικό 2-σε-1 Αντιγηραντικό ορό ματιών που είναι κατάλληλος για απαλό ντεμακιγιάζ και προστασία των ματιών από τα σημάδια του χρόνου! Περιέχει βιολογικό ελαιόλαδο, αλόη, καστορέλαιο και χαμομήλι.
Για λάδι, διαθέτει μία πολύ απαλή υφή, δεν τσούζει καθόλου τα μάτια και δεν βαραίνει την περιοχή! Χρησιμοποιώ 1 σταγόνα στο κάθε μάτι και με κυκλικές κινήσεις  την απλώνω να πάει παντού! Το μακιγιάζ διασπάται άμεσα, η mascara «λιώνει» μαγικά, και εκεί που θυμίζω λίγο με panda (eyes), έρχεται το βαμβάκι να πάρει όλη την «μαυρίλα» και να αφήσει τα ματάκια μου ολοκάθαρα και ενυδατωμένα! Τις νύχτες που δεν έχω βαμμένα μάτια, απλώνω μία σταγόνα από το λάδι σε όλη την περιοχή του ματιού, σαν κρέμα ματιών!
Μετά από λίγες χρήσεις παρατήρησα τις βλεφαρίδες μου πιο γυαλιστερές (πιθανών λόγο του καστορέλαιου) και τα μάτια μου περισσότερο φωτεινά! Εξακολουθεί να μου κάνει εντύπωση κάθε φορά που το χρησιμοποιώ πόσο απαλό είναι και δεν τσούζει ούτε στο ελάχιστο τα μάτια μου (γνωστά για την ευαισθησία τους)!
FacebookTwitterShare