Η ιστοσελίδα θα είναι ολοκληρωτικά λειτουργική εντός ολίγων ημερών.Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Euthalia
Ακολουθήστε μας:FacebookTwitterInstagram

Ηandmade Cistus Soap & Sponge

  • NATURAL-CISTUS-SOAP-SPONGE
  • 100-ΦΥΣΙΚΟ-ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ-ΣΑΠΟΥΝΙ-ΚΙΣΤΟΥ-ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ-3
  • 100-ΦΥΣΙΚΟ-ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ-ΣΑΠΟΥΝΙ-ΚΙΣΤΟΥ-ΦΥΣΙΚΟ-ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ

Ηandmade Cistus Soap & Sponge

Μειώση Ρυτίδων & Ντεμακιγιάζ

€7.00

Αντιοξειδωτική δράση,καταπολεμά τις ελεύθερες βλαβερές ρίζες, μειώνει τις ρυτίδες και λευκαίνει την επιδερμίδα. Με ειδικό φυσικό σφουγγαράκι για ευκολότερο ντεμακιγιάζ.

Εξαντλήθηκε

Περιγραφή Προϊόντος

Φυσικό σαπούνι με ειδικό φυσικό σφουγγαράκι για ευκολότερο ντεμακιγιάζ. Περιέχει κίστο, το μοναδικό Μεσογειακό βότανο που καταπολεμά τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες, επιταχύνοντας την ανανέωση των κυττάρων. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ηρεμεί άμεσα τα αφυδατωμένα & ερεθισμένα δέρματα. Η καθημερινή χρήση του μειώνει τις ρυτίδες & λευκαίνει την επιδερμίδα.

Επιπλέον Πληροφορίες

Βάρος 100 g

Τρόπος Χρήσης

Βρέχετε το φυσικό σφουγγάρι που υπάρχει στη συσκευασία και τρίβεται το σαπούνι πάνω σε αυτό, χρησιμοποιήστε το σφουγγάρι για το καθαρισμό του προσώπου σας. Η καθημερινή χρήση του μειώνει τις ρυτίδες & λευκαίνει την επιδερμίδα.Ξεπλύνετε το σφουγγάρι μετά από κάθε χρήση και αφήστε το να στεγνώσει μέχρι την επόμενη φορά.

Συστατικά

OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, AQUA, COCOS NUCIFERA OIL, SODIUM HYDROXIDE, ELAEIS GUINEENSIS KERNEL OIL, RICINUS COMMUNIS OIL, THEOBROMA CACAO BUTTER, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, PARFUM, CISTUS LADANIFERUS EXTRACT. Τα καλλυντικά μας δεν περιέχουν, Parabens, SLS, PEG,Ethanolamines, Phenoxyethanol, Mineraloils,Perfum, Colors, Silicones, PPG. Δεν δοκιμάζονται στα ζώα.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμα.

Γράψτε πρώτοι μια κριτική “Ηandmade Cistus Soap & Sponge”

Κίστος
Κίστος
Αυτό το προϊόν έχει ως κύριο συστατικό τον κίστο.
Ο Κίστος ανήκει στην κατηγορία των φυτών με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες από οποιοδήποτε φυτό στην Ευρώπη. Επίσης λόγω του υψηλού επιπέδου σε Βιταμίνη Ρ έχει έντονη αντιοξειδωτική δράση και προστατεύει τα κύτταρα από οξειδωτικές βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες. Συμβάλλει στην ελαστικότητα και την νεανική εμφάνιση του δέρματος, προάγει την επούλωση και μπορεί να προστατέψει από τη βλαπτική δράση της ηλιακής ακτινοβολίας του δέρματος Βοηθάει σημαντικά σε περιπτώσεις ακμής και νευροδερματίτιδας.
Διαγραφή όλων
<< >>