Τι είπαν για εμάς
marinaz-1-2

Περιστέρι, Αθήνα

«Η δουλειά μου απαιτεί καθημερινό βάψιμο, πράγμα που με έκανε να θέλω ένα φυσικό δραστικό προϊόν το όποιο θα απομάκρυνε τους ρύπους και το μακιγιάζ χωρίς να επιβαρύνω περισσότερο την επιδερμίδα μου. Το Gentle Hydrating Cleanser αλλά και το Toner είναι τα προϊόντα που με κέρδισαν από τη πρώτη κιόλας εφαρμογή.»

female

Μαρούσι, Αθήνα

«Το δέρμα μου είναι πολύ λιπαρό και αυτός είναι ο λόγος, που εδώ και πολύ καιρό προσπαθούσα να βρω το κατάλληλο ήπιο απολεπιστικό προϊον που θα με βοηθούσε να καθαρίσω τους πόρους του δέρματος μου σε βάθος και να ρυθμίζει τη λιπαρότητα της επιδερμίδας μου. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Brightening Exfoliating Balsam και το Φυσικό Σαπούνι Λεμονιού σε για όλες και όλους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.»

female

Χαλανδρι, Αθήνα

«Κηραλοιφή με βάλσαμο… 100% φυσικό προϊόν!!! Πολλά πολλά μπράβο!!!!!! Μακράν η καλύτερη ενυδατική που εχω χρησιμοποιήσει!! Με βοήθησε να απαλλαχθώ απο επίμονους τοπικούς ερεθισμούς – εκζέματα!!»

Η γνώμη σας μετράει!
Γράψτε μας την κριτική σας..

Πατώντας αποστολή γνωρίζετε ότι μας αποστέλλετε τα στοιχεία σας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για τη διεκπεραίωση του αιτήματος σας. Η εταιρία Euthalia δεν θα μοιραστεί με κανένα τρίτο τα στοιχεία σας.